AFAS verlengt ook bij KV Mechelen

AFAS België en KV Mechelen verlengen hun samenwerking. Het softwarebedrijf blijft zeker tot medio 2025 de shirt- en stadionsponsor van de Belgische voetbalclub.

“We werken al vijf seizoenen samen met de club en we doen er meteen vijf jaar bij”, zo zegt Machiel den Dekker, directeur van AFAS België. “KV Mechelen blijft over veel doorgroeimogelijkheden beschikken met het vernieuwde stadion. Dat blijkt ook uit de visie die de club voor de komende vijf seizoenen heeft neergeschreven. Een plan waar we graag onze schouders onder zetten.”

AFAS wil met het verlengen van de samenwerking ook meteen de toon zetten. “De warme sfeer en de vele contacten bij de club zijn voor ons altijd heel belangrijk geweest. En zeker in deze bizarre tijden hebben we die verbinding met elkaar meer dan ooit nodig, zowel in de bedrijfswereld onderling als van mens tot mens”, vindt Machiel den Dekker.
“We willen dan ook verder investeren in onze samenwerking op lange termijn, zeker op dit moment. KV Mechelen is er voor ons én wij zijn er voor KV Mechelen.”

Frank Lagast, algemeen directeur van KV Mechelen is zeer tevreden dat AFAS Software zich opnieuw voor langere termijn aan de club bindt. “Met AFAS Software hebben we een partner die de mogelijkheden van het vernieuwde stadion helemaal benut. Dat zal de komende maanden zeer belangrijk blijven voor alle bedrijven uit de regio. Elkaar blijven ontmoeten en ondersteunen zal ervoor zorgen dat al onze partners sterker uit deze periode kunnen komen.”

AFAS verlengde eerder deze week in Nederland de samenwerking met Stage Entertainment met 3,5 jaar. Marketing & Communicatiedirecteur Martijn Delahaye zal op 5 juni tijdens Connect Online een presentatie verzorgen over sponsoring in uitdagende tijden. Meer informatie hier.