Ahoy eert Wim Buitendijk met Trophy

Als eerbetoon aan de onlangs overleden voormalige toernooidirecteur van het ABN AMRO WTT zullen de spelers met ingang van dit jaar in Ahoy' spelen om de Wim Buitendijk Trophy.

De 30e editie van het tennistoernooi zal, ondanks het jubileum, ingetogen plaatsvinden. Voorafgaande aan de finale zal een minuut stilte in acht worden genomen.

Toekomstig toernooidirecteur Richard Krajicek krijgt, evenals publieksfavoriet Raemon Sluiter en Martin Verkerk, een wildcard. Vanwege de dertigste editie biedt ABN AMRO al haar rekeninghouders een korting van 2 euro op de tickets. Verder worden alle 570 bankshops helemaal ingericht in het teken van het tennistoernooi.

ABN AMRO en Ahoy' zullen ook tijdens het toernooi nog allerlei activiteiten organiseren, zoals een 'hard serveer'-wedstrijd. Alle activiteiten zullen in het teken staan van dertig.
Het indoor tennistoernooi vindt plaats van 17 tot en met 23 februari 2003. Het prijzengeld is 900.000 dollar. Overigens zou er volgend jaar een probleem kunnen ontstaan met de datum van het ABN AMRO WTT omdat de Australian Open misschien verschuift naar februari.