Avis is officiële partner van Hammer Limburg 2018

Avis Autoverhuur Nederland is officiële partner van Hammer Limburg, een vernieuwend, internationaal en professioneel wielerevenement dat van 1 tot en met 3 juni plaatsvindt.

In het hart van de Europese wielersport strijden de beste ploegen ter wereld drie dagen lang tegen elkaar in de Hammer Climb, de Hammer Sprint en de Hammer Chase. Per onderdeel moeten de ploegen zoveel mogelijk punten verdienen en de ploeg met de meeste punten wint het evenement. Avis Autoverhuur Nederland levert diverse officiële volgauto's en gesponsorde auto’s voor de wedstrijdleider, juryleden en het lokale organisatiecomité. De auto’s worden onder meer ingezet tijdens de voorbereidingen, het volgen van de ploegen in de officiële volgauto’s en om VIP bezoekers te vervoeren.

"We verheugen ons op onze samenwerking met de innovatieve Hammer Series, die we ondersteunen met een groot aanbod aan diverse voertuigen”, aldus Philippe Dye, General Manager Benelux bij Avis. "Hammer Limburg is een vernieuwend concept binnen het wielrennen en wij zijn trots dat wij een officiële partner zijn van dit evenement.”

Julian Buehler, Hoofd Sales & Marketing bij Hammer Series: "We zijn heel blij dat Avis Nederland, een toonaangevend en wereldwijd opererend autoverhuurbedrijf, dit jaar onze officiële partner is tijdens de tweede editie van Hammer Limburg in Vaals en Sittard-Geleen. Ons team in Limburg verheugt zich erop om de diverse gesponsorde auto’s van Avis Nederland te gebruiken tijdens de voorbereidingen van het evenement en ze als officiële volgauto’s in te zetten bij de profwedstrijden tijdens Hammer Limburg.”

Deze nieuwe vorm van wielrennen voldoet aan alle wensen en behoeften van de fans, omdat de onderdelen snel, spannend en gemakkelijk te volgen zijn. Daarnaast kunnen de fans op het parcours van de professionals meerijden in de Hammer Challenge en deelnemen aan andere events, zoals de Hammer Peloton Tour Ride en de Hammer Youth voor tieners. De organisatie verwacht zo'n 15.000 toeschouwers per dag.