Batenburg Techniek eerste Host City Sponsor Volvo Ocean Race Den Haag

Den Haag organiseert in juni 2018 voor het eerst in de historie de finish van de legendarische Volvo Ocean Race. Technisch dienstverlener Batenburg Techniek is het eerste bedrijf dat zich als Host City Partner officieel verbindt aan het evenement.

Batenburg Techniek gaat deze editie gebruiken om de verschillende activiteiten binnen het bedrijf een gezamenlijk platform te bieden. Voor klanten en relaties is er een op maat gemaakt hospitality programma ontwikkeld zodat zij ;de Volvo Ocean Race van dichtbij mee kunnen maken.

Ralph van den Broek, de CEO van Batenburg Techniek, kijkt uit naar de samenwerking. "De zeilers zijn tijdens de Volvo Ocean Race elke dag gefocust om samen het maximale uit hun schip &n de mens te halen. Die parallel trekken we graag met Batenburg Techniek. Waar we elke dag bezig zijn om met een slimmere focus op nieuwe technieken oplossingen te realiseren voor onze klanten. Niet alleen voor de race van vandaag maar vooral die van morgen!”

De finish, van 24 juni tot en met 1 juli 2018, moet een festijn worden voor zeilers, het grote publiek en het bedrijfsleven. De ogen van alle zeilliefhebbers wereldwijd zullen in die periode op Nederland gericht zijn als de deelnemende teams na negen maanden van intense strijd aankomen in Den Haag. In 2015 deed de race Den Haag ook aan voor een driedaagse pit-stop waar meer dan 125.000 mensen op afkwamen.Nederland is goed vertegenwoordigd in de aanstaande race met de deelname van verschillende zeilers en van Team AkzoNobel en Team Brunel.