BetCity nieuwe shirtsponsor FC Eindhoven

BetCity is met ingang van het seizoen 2022-2023 shirtsponsor van FC Eindhoven. De komende drie seizoenen staat de betting partij op de bovenzijde van de rug van de proftak van FC Eindhoven.

Naast de uiting op het shirt krijgt BetCity ook zichtbaarheid rondom thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion. Ook worden er vanaf komend seizoen verschillende sympathieke activaties voor volwassen supporters én businessclub leden opgezet.

"FCE is volop in beweging, naast een geweldig seizoen op het veld worden er ook op zakelijk gebied stappen in de juiste richting gezet. Met BetCity verwelkomen we een betrouwbare, Nederlandse betting partij”, aldus algemeen directeur Günther Peeters. “Deze nieuwe partner in de top van onze sponsorpiramide geeft ons het vertrouwen om de club de komende jaren verder te ontwikkelen.”

‘In de gesprekken met de club is ons duidelijk geworden dat de club werkt met een duidelijke visie op zowel het sportieve als het commerciële vlak,’ geeft Melvin Bostelaar, CEO BetCity aan. ‘Het is mooi om te zien dat FCE hier de vruchten van plukt en wij zijn trots om de komende seizoenen een bijdrage aan de ambities te mogen leveren!’

Sinds de start in oktober 2021 maakt BetCity een enorme groei door. Dat gaat hand in hand met steeds meer zichtbaarheid, waar shirtsponsorschap bij FC Eindhoven uiteraard ook aan bijdraagt. BetCity is ook hoofdsponsor bij FC Volendam, rugsponsor bij Vitesse en mouwsponsor bij Fortuna Sittard. FC Eindhoven heeft nog kans op promotie naar de Eredivisie. In dat geval heeft BetCity partnerships met vier Eredivisie-clubs.