BinckBank nieuwe hoofdsponsor Dam tot Dam FietsClassic

BinckBank is de nieuwe hoofd- en titelsponsor van de Dam tot Dam FietsClassic. Het fietsevenement van Le Champion, met unieke start vanaf de Dam in Amsterdam én passage door de IJtunnel, heet vanaf nu de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic.

BinckBank presenteerde zich vandaag als nieuwe hoofdsponsor van het Amsterdamse fietsevenement. In Hotel Inntel in Zaandam waren tientallen partners aanwezig die verbonden zijn aan de Dam tot Dam FietsClassic, Dam tot Damloop en Dam tot Dam Wandeltocht. Tijdens deze partnerbijeenkomst werd, samen met organisator Le Champion, uitgekeken naar de evenementen die in het weekend van 21 en 22 september plaatsvinden.

BinckBank is sinds 2017 actief in de wielerwereld via de BinckBank Tour en de vorige week verreden E3 BinckBank Classic, twee topwedstrijden in het professionele wielercircuit. Maar ook lokale fietsevenementen worden actief ondersteund. ,,Wielrenners kiezen heel bewust en zelfstandig hun doelen, terwijl BinckBank graag een bank wil zijn voor actieve Nederlanders die – financiële - onafhankelijkheid nastreven en al beleggend de eigen koers bepalen. De sponsoring van de Dam tot Dam FietsClassic past daar dus prima bij”, aldus Jon Thissen, manager Marketing & Sales BinckBank Nederland.

De BinckBank Dam tot Dam FietsClassic is één van de grootste fietsevenementen van Nederland en is dit jaar op zondag 22 september. De klassieker, die voor de 13e keer plaatsvindt, heeft een uniek karakter en een bijzondere start op de Dam in Amsterdam, voor het Koninklijk Paleis. Daarna volgt al snel de befaamde doorgang door de IJtunnel, iets wat slecht één keer per jaar mogelijk is. De routes over 40, 60, 85, 105 en 150 km komen langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Monnickendam en Volendam.