Covebo nieuwe stadionnaamgever VVV Venlo

Met ingang van 14 januari 2019 heet het stadion van VVV-Venlo ‘Covebo Stadion - De Koel -’. Covebo neemt als naamgever de plaats in van Seacon Logistics dat wel hoofdsponsor blijft. Het contract met de uitzendorganisatie loopt tot en met seizoen 2020-2021.

Covebo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het elfde uitzendbureau van Nederland qua grootte. Dagelijks heeft Covebo zo’n zevenduizend mensen aan het werk en inmiddels heeft het bedrijf een omzet van meer dan tweehonderd miljoen euro. “We gaan voor een duurzaam partnership. Zowel in onze dagelijkse werkzaamheden met onze medewerkers en klanten, als in de sponsorcontracten. Daarbij zoeken we dezelfde kwaliteit waar wij als Covebo voor staan: menselijk en gewoon goed geregeld”, legt Roy Bouten van Covebo uit.

Daarbij is het oog gevallen op VVV-Venlo. Dit seizoen trad Covebo toe tot de KoelClub, waarmee het uitzendbedrijf een substantiële sponsor werd van de club. Dankzij de bereidwillige medewerking van hoofdsponsor Seacon Logistics, wordt daar nu de stadionnaamgeving aan toegevoegd.

Voor Seacon Logistics betekent dat niet dat er een stap terug wordt gedaan in de betrokkenheid bij VVV-Venlo. Integendeel. De hoofdsponsor is de laatste jaren alleen maar méér gaan doen. Door nu plaats te bieden aan nieuwe namen die bij VVV-Venlo in het oog springen, wil Seacon Logistics VVV-Venlo de mogelijkheid bieden om commercieel door te groeien. Dat was afgelopen zomer ook al de motivatie toen het bedrijf de plaats op de rug van de tenues afstond aan Viking Kantoorartikelen.

Algemeen directeur Marco Bogers van VVV-Venlo: “We zijn als club enorm dankbaar dat onze hoofdsponsor ons in staat stelt deze nieuwe stap in onze ontwikkeling te maken. Het geeft aan hoe hecht de band met Seacon Logistics is en ook in de toekomst zal blijven. We zijn Seacon dan ook dankbaar voor deze bijzonder mooie geste.” Uiteraard is VVV-Venlo trots op het uitdragen van de naam Covebo in alle uitingen die verwijzen naar het stadion. “Het is geweldig dat het bedrijf zich op deze bijzondere wijze verbindt aan VVV-Venlo. Het zegt iets over de nauwe relatie die we in korte tijd met elkaar hebben opgebouwd.”

Seacon Logistics werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van VVV-Venlo benoemd tot Eresponsor. “Dat is onze manier om onze hoofdsponsor op speciale wijze te bedanken voor alles wat het bedrijf voor de club heeft gedaan tot nu toe. Sinds 2007 is Seacon Logistics al hoofdsponsor van onze club en daar zijn we enorm trots op. Vandaar deze blijk van waardering, die voor ons recht uit het hart komt”, aldus Marco Bogers.