Craft levert onderkleding PEC Zwolle

Craft Benelux is een samenwerking aangegaan met PEC Zwolle. Craft levert de komende drie seizoenen functionele onderkleding aan de selectiespelers van de Zwolse profvoetbalclub.

"Met de sportkleding van Craft creëren we de perfecte lichaamstemperatuur om als sporter optimaal te kunnen presteren”, aldus Adri Zwarthoff, CEO van Craft Benelux, dat eveneens in Zwolle is gevestigd. Adri is zeer te spreken over de overeenkomst. "Craft en PEC Zwolle gaan elkaar de komende seizoenen, als mooie A-merken, verder ondersteunen om de ‘performance’ neer te zetten die beide partijen voor ogen hebben. Wij zetten in op een samenwerking voor drie seizoenen in de Eredivisie.”

"Het is mooi dat PEC Zwolle en Craft de komende drie seizoenen met elkaar verbonden zijn”, reageert Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle. "Via commercieel ambassadeur Carine Wiersma zijn beide partijen met elkaar in contact gekomen. Door de samenwerking kunnen we de spelers faciliteren in de beste kwaliteit onderkleding, om zo uiteindelijk een optimale prestatie te leveren.”

Craft besloot onlangs het contract met de KNSB niet te verlengen.