CTS logistiek partner Atletiekunie

Vanaf 2018 is CTS GROUP de officiële logistieke partner van de Atletiekunie.

Tijdens de ASICS Nederlandse Kampioenschappen Atletiek in Utrecht hebben CTS GROUP en de Atletiekunie de samenwerking officieel gemaakt. Dit betekent onder andere dat CTS GROUP het transport uitvoert voor alle trainingsstages en internationale toernooien van de Nationale Teams.

Ad Roskam, technisch directeur van de Atletiekunie, is blij met de samenwerking: "Tijdens stages en toernooien willen we een optimale prestatie-omgeving voor onze topatleten. Daarom nemen we naast materialen als polsstokken en speren ook een arsenaal aan meetapparatuur, video, massagetafels en trainingshulpmiddelen mee. Het is altijd een enorme uitdaging het vervoer te organiseren, bijvoorbeeld polsstokken van meer dan 5 meter lengte zijn nu eenmaal geen standaard vracht. Door de samenwerking met CTS GROUP zijn we verzekerd van een goede logistieke ondersteuning en kunnen we ons optimaal concentreren op het trainingskamp of toernooi."

Ook CTS GROUP, in de persoon van Kirsten van Ewijk, is enthousiast over de samenwerking. "Voor ons als logistiek dienstverlener is constante beweging, ontwikkeling en het leveren van topkwaliteit essentieel. In onze dagelijkse bedrijfsvoering hebben we hier een continue focus op, maar ook buiten onze organisatie stimuleren we dit graag. Zo steunen we lokale clubs en initiatieven die hieraan bijdragen. Als sponsor van Europees Kampioene Anouk Vetter zijn we in aanraking gekomen met de atletiek. We zijn trots dit nu uit te kunnen breiden met de samenwerking met de Atletiekunie en zo een bedrage kunnen leveren aan atletiek voor iedereen. We kijken uit naar een langdurig partnership."

Op de foto: Ad Roskam (links) en Kirsten van Ewijk (rechts) tijdens het NK polsstokhoogspringen op het Domplein in Utrecht.