De Klok Logistics nieuwe hoofdsponsor NEC

De Klok Logistics is vanaf heden de nieuwe hoofdsponsor van N.E.C. De Nijmeegse logistieke dienstverlener prijkt vanaf morgen, tot en met het einde van het seizoen, op de voorzijde van het N.E.C.-shirt. De Klok is de opvolger van Energieflex dat afgelopen maandag failliet werd verklaard.

Het Nijmeegse bedrijf De Klok Logistics is een logistiek dienstverlener met een sterk BeNeLux netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. Met 150 medewerkers staan zij al ruim 65 jaar garant voor kennis en kwaliteit in het verzorgen van de gehele logistieke keten, waarbij één van de belangrijkste uitgangspunten de hechte samenwerking met de klanten is.

Algemeen directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, is enorm trots op de overeenkomst: “Nadat we De Klok benaderden voor het hoofdsponsordossier gaven ze direct te kennen ons te willen helpen. Dat dit drie dagen na ons eerste contact betekent dat ze de nieuwe hoofdsponsor zijn geworden had niemand verwacht, maar is des te mooier. De Klok Logistics is een écht Nijmeegs en prachtig bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkt voor de grootste firma’s en Remco Vos past met zijn ondernemersgeest en drive perfect bij het N.E.C. van nu. Het feit dat de naam van De Klok Logistics nu ook op onze borst prijkt is dan ook goed voor de uitstraling van onze club. Ik ben trots op onze mensen die keihard hebben gewerkt de afgelopen dagen en dankbaar naar Remco Vos en De Klok Logistics die instappen en daarmee onze voetbaldoelstellingen en ons maatschappelijke programma intact houden. Omdat we op deze korte termijn niet de beschikking hadden over voldoende huidige blanco balkenshirts, zullen we de komende wedstrijden in de thuistenues van vorig jaar spelen, uiteraard met het logo van De Klok Logistics erop.”

Remco Vos, algemeen directeur van De Klok Logistics: “N.E.C. is een ambitieuze voetbal club die goed past bij onze organisatie. N.E.C. is tenslotte de trots van Nijmegen. Wij zijn zeer enthousiast en vereerd dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van N.E.C. Als Nijmeegs bedrijf met veel medewerkers uit het Rijk van Nijmegen dragen wij graag bij aan het succes van de club. We geloven in N.E.C. en hebben een goed gevoel bij de mensen van de club. We hebben ervaren dat onze beide visies naadloos op elkaar aansluiten, vooral op het gebied van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bovendien zal het partnership bijdragen aan onze naamsbekendheid en landelijke uitstraling. De gesprekken zijn plezierig, snel en constructief verlopen, waarbij we direct onder de indruk waren van de ambities van N.E.C. om de komende jaren echt het verschil te maken in de samenleving. Wij dragen daar graag een steentje aan bij. Met N.E.C. en De Klok Logistics zetten we in Nijmegen en omgeving een voorbeeld dat landelijke potentie heeft. Wij wensen N.E.C. een succesvol voetbalseizoen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking."