Deloitte official partner KNHB

Deloitte is official partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Op zaterdag 28 januari, tijdens het Nationaal Hockeycongres 2017, hebben Deloitte CEO Peter Bommel en KNHB directeur Erik Gerritsen de samenwerking bezegeld.

Erik Gerritsen: "Wij zijn trots en verheugd met de komst van Deloitte als official partner van de KNHB. Onze verenigingen worden steeds professioneler en daarmee worden ook de financiën complexer. Met Deloitte halen we een partner in huis die ons, maar vooral onze verenigingen, uitstekend kan helpen bij alle mogelijke financiële, fiscale en organisatorische vraagstukken. Bovendien is Deloitte innovatief en strategisch sterk en daar spiegelen wij ons graag aan.”

Peter Bommel: "Deloitte wil graag een maatschappelijke impact maken door de hockeysport te ondersteunen. Hockey is een van de snelst groeiende sporten van Nederland waar een groot aantal van onze klanten en onze mensen actief aan verbonden is. Deloitte wil als adviseur met diepe kennis op fiscaal, financieel en organisatorisch gebied graag een bijdrage leveren aan de verdere groei en successen van de hockeysport. Daarnaast biedt dit partnership ons tal van mogelijkheden op het gebied van relatiemarketing en recruiting.”

Afgelopen jaren was EY partner van de hockeybond.