Dijkstra Draisma voor 10e seizoen bij SC Cambuur

Bouwgroep Dijkstra Draisma staat nog minimaal één seizoen bij SC Cambuur als hoofdsponsor op het shirt. De club en de bouwgroep zijn overeengekomen dat het hoofdsponsorschap met één seizoen wordt verlengd, met een optie voor nog een seizoen.

Met het verlengen van de samenwerking breekt voor Bouwgroep Dijkstra Draisma het tiende seizoen op rij aan als hoofdsponsor van SC Cambuur. Hiermee mag BGDD zich één van de trouwste hoofd-sponsoren uit het betaalde voetbal noemen.

“Daaruit spreekt vertrouwen en waardering”, weet algemeen directeur Ard de Graaf. “In de afgelopen jaren hebben we altijd op Bouwgroep Dijkstra Draisma kunnen rekenen en elkaar versterkt op alle mogelijke gebieden. Het mag voor zich spreken dat we daar ontzettend blij mee zijn. We hebben met elkaar gemeen dat we altijd beter willen worden en voorop willen lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Daar gaan we een mooi vervolg aan geven met het nieuwe stadion als grote katalysator. ”

Ook Biense Dijkstra, directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, is blij met de verlenging van het hoofdsponsorschap: “Net als SC Cambuur werken we elke dag aan een goed resultaat, waarbij we niet alleen kijken naar de eerstvolgende wedstrijd, maar ook naar een gezamenlijke toekomst. Hierbij speelt duurzaamheid een grote rol. Zowel op het technische als op het sociale vlak; we zijn naast hoofdsponsor ook betrokken bij Cambuur Verbindt, de stichting die zich inzet voor de maatschappij.”

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een familiebedrijf in de woning- en utiliteitbouw met vestigingen in Dokkum en Bolsward.