Drie jaar langer NN Running Team

Op de tweede verjaardag van het NN Running team hebben NN Group en Global Sports Communication de samenwerking met het NN Running Team met drie jaar verlengd tot en met 31 december 2022.

Het NN Running Team is het eerste professionele runningteam ter wereld en heeft in de afgelopen twee jaar tal van sportieve successen geboekt: 112 overwinningen, zes World Marathon Major overwinningen, drie wereldtitels, twee Europese en drie wereldrecords.
Atleten uit 15 verschillende landen maken deel uit van het NN Running Team en krijgen daarmee toegang tot coachings expertise, medische begeleiding en ondersteuning op het gebied van voeding.

Jos Hermens, directeur Global Sports Communications, is verheugd over de contractverlenging door NN Group. Volgens hem is het een duidelijke bevestiging van de kracht van het project. “Mijn jarenlange droom was een professioneel running team beginnen. Als ik nu de enorme vooruitgang zie van het NN Running Team overtreft dat mijn stoutste verwachtingen”, zegt Jos Hermens.
“Het team verandert het wereldwijde atletieklandschap. De positieve respons die ik heb gekregen van atleten, fans, race-organisatoren maken me bescheiden. NN Group heeft laten zien dat ze een zeer gewaardeerde partner zijn, en door het verlengen van hun ondersteuning tot eind 2022 kan het NN Running Team verder bouwen aan zijn legacy.”

Remco Barbier, Head of Branding NN Group: "De sterke fit tussen de twee merken en de NN Running Team atleten maken bijzondere loopprestaties mogelijk én waardevolle publiciteit. We moedigen andere commerciele teams aan om te participeren in de competitie in een gezamenlijke poging het gezicht van de sport te veranderen.”

Bij de bekendmaking werd ook de nieuwe Nike NN Running Team kleding getoond, die tijdens de komende NN Marathon Rotterdam op 7 april voor het eerst gedragen zal worden.