Envinity shirtsponsor Den Helder Suns

Het in Den Helder gevestigde bedrijf Envinity staat de komende drie seizoenen op de wedstrijdkleding van Den Helder Suns.

Envinity heeft als uitdaging het duurzaam verbeteren van de toekomst voor mens, dier, milieu en economie. Het bedrijf zal de komende drie seizoenen op het speeltenue te zien zijn. Mede-oprichter Simon van der Burg: "Wij zijn heel trots om als Helders bedrijf een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan de terugkeer van heren eredivisiebasketbal, dat in het DNA zit van de Helderse sportliefhebber. Den Helder Suns staat aan de vooravond van hopelijk iets heel moois en dat geldt in zekere zin ook voor Envinity.”

Na een afwezigheid van enkele jaren is dit seizoen heren eredivisiebasketball terug in Den Helder. James Meijer, voorzitter van de Stichting Top Basketbal Den Helder Suns, reageert dan ook verheugd op de ondersteuning: "We zijn erg blij met de samenwerking met Envinity. Uit het feit dat we een driejarige overeenkomst met elkaar hebben afgesloten blijkt het vertrouwen dat Envinity uitspreekt in onze organisatie en onze doelstellingen: de Helderse en Regionale jeugd een kans te geven om zich verder te ontwikkelen en weer een stabiele factor te worden in het Nederlandse Heren Basketbal.”