ESET blijft co-sponsor Sparta

De samenwerking tussen Sparta Rotterdam en ESET is met één seizoen verlengd. Het IT-beveiligingsbedrijf gaat hiermee het zevende seizoen als co-sponsor in.

"Wij merken nog steeds voordelen van ons sponsorschap bij Sparta en geloven dat er nog steeds meer uit te halen is", vertelt Dave Maasland, CEO van ESET. "In het partnership dat we nu aangaan, gaan we nog meer op zoek naar hoe we van betekenis kunnen zijn voor elkaar. De huidige situatie met de coronacrisis is natuurlijk een negatieve, maar heeft onze merken misschien nog wel dichter bij elkaar gebracht. We hebben er heel veel zin in om de onderlinge samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen."

Dave van der Meer deelt dit enthousiasme. ‘Vanaf de eerste kennismaking hebben we een goede relatie met ESET en we hebben door de jaren heen gemerkt dat het wederzijdse gevoel steeds beter geworden is. Zowel Sparta als ESET heeft de afgelopen jaren stappen vooruit gezet en allebei zijn we nog steeds ambitieus om verder door te groeien. Wij door een stabiele Eredivisieclub te worden, ESET door zich nog meer te vestigen als dé cybersecuritypartij van Nederland. We denken dat we elkaar versterken en samen deze doelstellingen kunnen realiseren.