GOED verbindt zich aan PSV Vrouwen

Arbodienstverlener GOED verbindt zich voor drie seizoenen als partner aan PSV Vrouwen. Het bedrijf is de eerste partner die zich specifiek aan het vrouwenvoetbal verbindt.

PSV en GOED ondertekende de overeenkomst vrijdagochtend in het Philips Stadion. GOED verbindt zich exclusief als partner aan PSV Vrouwen en gaat als arbodienst samenwerken met de PSV-organisatie. Directeur Emile van der Linde van GOED toont zich verheugd over de verbintenis. "We hopen de kennis die wij als arbodienst van andere betaald voetbal organisaties meenemen, te kunnen benutten voor- en bij PSV. En we zullen de topsport mentaliteit van de club en PSV Vrouwen van harte adopteren in onze werkwijze en visie.”

"Dit is een belangrijke stap voor PSV Vrouwen en een mooie mijlpaal voor het vrouwenvoetbal binnen onze club”, zegt directielid Peter Fossen namens PSV. "GOED heeft een onderscheidend karakter en kiest vol enthousiasme en overtuiging voor PSV Vrouwen. Met deze partnership claimt GOED een voortrekkersrol in sponsoring van ons vrouwenteam. Ik verwacht dat met GOED aan boord meerdere sponsors zullen volgen en gaan met hen in ieder geval een uitdagende periode tegemoet.”

De naam GOED staat voor Gezondheid Onder Eén Dak. Het bedrijf ziet zichzelf als partner van de opdrachtgevers met een eigen energieke manier van werken. Het streven is om gezamenlijk met de opdrachtgever het maximaal rendement uit de inzetbaarheid te halen.