GX Software nieuwe tenuesponsor N.E.C.

GX Software is de komende drie seizoenen de nieuwe tenuesponsor van N.E.C. Vanaf vrijdag 18 augustus speelt de N.E.C.-selectie zijn wedstrijden met het logo van GX op de wedstrijdbroek en de achterzijde van de thuis- en uitshirts.

GX Software helpt organisaties hun digitale kanalen persoonlijk te maken. GX gelooft in de combinatie van software en services om de beste persoonlijke digitale ervaringen te kunnen creëren. De producten en diensten van GX Software leiden tot ultieme digitale klantcommunicatie, hogere loyaliteit en meer omzet. Veel vooraanstaande Nederlandse bedrijven – waaronder Nationale-Nederlanden, Aegon, KPN, Wereld Natuur Fonds, Ajax en PSV – plukken daar al jaren de vruchten van.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: "We zijn blij dat we met GX Software weer een landelijk A-merk aan N.E.C. hebben kunnen binden. GX Software is een ambitieus bedrijf met een vooruitstrevende visie. Wij zijn er trots op dat ze het vertrouwen hebben in onze club om invulling te geven aan hun toekomstplannen. Het partnership bestaat uit een compleet scala aan activiteiten dat erop gericht is om de marktpositie van GX Software verder uit te bouwen. Vanzelfsprekend willen we ook onze klanten laten profiteren van de kracht van GX. Daarom gaan we bij N.E.C. ook intensief gebruik maken van de oplossingen om de supporter online beter te bereiken.”

Willem Rossieau, CEO van GX Software: "GX Software is internationaal actief, met stevige roots in de stad Nijmegen waar ook ons hoofdkantoor staat. De samenwerking met N.E.C. verbindt ons met een icoon uit de stad Nijmegen. Met het sponsorschap zetten we ons bedrijf nog steviger op de kaart. Onze software helpt onder meer tal van professionele sportorganisaties om hun online marketing- en verkoopdoelen te halen. We zijn trots en enthousiast om samen met N.E.C. verder te bouwen aan onze ambities en kijken uit naar de samenwerking!”

Martijn Ruiter, head of sales N.E.C.: "Vorig jaar zijn we met GX Software in gesprek geraakt en we zijn enorm enthousiast geworden van de vele mogelijkheden om onze online communicatie naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast is het ook geweldig dat een Nijmeegs bedrijf, met een landelijke staat van dienst, kiest voor N.E.C. Deze overeenkomst is een prachtig compliment voor de weg die we enkele jaren geleden zijn ingeslagen. We geloven in het creëren van langdurige partnerships met duurzame groei van onze partners voor de lange termijn en directe ROI op de korte termijn. Dit nieuwe partnership met GX Software is daar een perfect voorbeeld van!”