Kiki Bertens en O'sonyq gaan partnership aan

Kiki Bertens en sportdrank O'sonyq gaan een partnership aan. O'sonyq, official partner van onder andere de Johan Cruyff Foundation, KNZB, Juventus en Vitesse, maakte dit bekend tijdens het Libema Open te Rosmalen.

Kiki Bertens: “Ik ben erg blij met O'sonyq om mijn lichaam te ondersteunen met een natuurlijke sportdrank. Als sporter ben ik altijd op zoek naar de beste producten om zo goed mogelijk te presteren. Ik heb er alle vertrouwen in dat O'sonyq hier een waardevolle bijdrage aan zal leveren.”

Marcel Kraaibeek Chief Sales Officer: “O'sonyq is erg verheugd om als Nederlands merk een verbintenis aan te gaan met Kiki. De enorme drive van deze sportster om de absolute wereldtop te halen past uitstekend in de filosofie van O'sonyq om het beste product te leveren voor de behoefte van een (top)sporter. O'sonyq is trots een onderdeel te zijn in Kiki haar weg naar de nr.1 positie op de wereldranglijst en middels deze partnership onze isotone sportdrank ook nadrukkelijk in de tennissport te introduceren."