KLM verlengt sponsorovereenkomst met Joost Luiten

Joost Luiten, winnaar van het KLM Open 2013, heeft een nieuwe sponsorovereenkomst met KLM getekend voor een periode van drie jaar.

Tot en met het KLM Open van 2018 zal de Nederlandse topgolfer zich verbinden aan KLM. "Ik ben er trots op dat Joost, als meest succesvolle,Nederlandse topgolfer, zijn naam opnieuw verbindt aan het KLM-merk”, zegt Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland. "Joost past helemaal bij KLM als titelsponsor van het KLM Open. Als internationaal speler die voortdurend op hoog niveau moet presteren en steeds voor nieuwe uitdagingen staat, heeft hij veel gemeen met het merk KLM.”

Het is de tweede keer dat Joost zich verbindt aan KLM. Het vorige contract dat hij tekende met KLM, besloeg ook een periode van drie jaar, van 2013 tot en met 2015.
Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 11 september op The Dutch in Spijk. Het toernooi is onderdeel van de European Tour. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM en ING Private Banking en wordt georganiseerd door TIG Sports. Het toernooi wordt in 2016 voor de 97ste keer gehouden. Daarmee is het een van de oudste toernooien van de European Tour.