KlokGroep nieuwe hoofdsponsor N.E.C. Nijmegen

KlokGroep is per 1 juli de nieuwe hoofdsponsor van N.E.C. De Nijmeegse bouwgigant prijkt de komende twee seizoenen op de voorzijde van het N.E.C.-shirt.

Hoewel de naam anders doet vermoeden heeft KlokGroep verder geen verwantschap met De Klok Logistics, de huidige hoofdsponsor van de club.

Algemeen directeur van N.E.C., Wilco van Schaik, is enorm trots op de overeenkomst: “KlokGroep is een écht Nijmeegs familiebedrijf met een zeer vooruitstrevende visie op het gebied van werken en wonen. Ton van de Klok is vorig jaar niet voor niets Nijmeegs ondernemer van het jaar geworden. Door de bouwprojecten in onze stad, zoals Doornroosje, Dobbelman en Koningsdaal, zijn ze toonaangevend voor de hedendaagse uitstraling van Nijmegen. Aan de vooravond van het derde achtereenvolgende jaar eerste divisie is het geen makkelijke periode voor een hoofdsponsor om in te stappen. Als club moeten we diverse uitdagende keuzes maken. Dit vraagt om veel geloof en vertrouwen bij menigeen. Het is geen eenvoudige tijd. Daarom ben ik enorm trots dat we zo vroeg in het seizoen al overeenstemming hebben bereikt met deze mooie partner. We hebben samen een plan ontwikkeld om de komende jaren onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te onderstrepen en Nijmegen nog meer in beweging te krijgen. Ik weet zeker dat er nog hele mooie jaren voor ons liggen.”

Harold van Rooijen, algemeen directeur van KlokGroep: “Wij zijn zeer enthousiast en vereerd dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van N.E.C. Het is een ambitieuze club, die goed past bij onze organisatie. Als Nijmeegs bedrijf met veel medewerkers uit de regio dragen wij graag bij aan het succes van de club. KlokGroep streeft naar groei, ook op het gebied van maatschappelijke en sociale ontwikkeling. Met de impact van N.E.C. en het Goffertstadion kunnen we onze ambities extra kracht bijzetten. De gesprekken zijn plezierig, snel en constructief verlopen, waarbij we direct onder de indruk waren van de ambities van N.E.C. om de komende jaren echt het verschil te maken in de samenleving. Wij dragen daar graag een steentje aan bij en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

“Tot slot wil ik onze waardering en dankbaarheid uitspreken voor de helpende hand die De Klok Logistics vorig jaar heeft aangereikt. Na het faillissement van onze voormalig hoofdsponsor hebben zij snel en slagvaardig gehandeld en ons een enorme dienst bewezen. Wij zijn dan ook verheugd dat De Klok Logistics de samenwerking heeft verlengd en een prominente partner blijft van de club”, aldus Wilco van Schaik.