KNKV en ERIMA verlengen opnieuw met vier jaar

ERIMA verzorgt ook de komende vier jaar de kleding van de nationale selecties en scheidsrechters voor het KNKV. Dat zijn beide partijen, die al sinds 2003 samenwerken, onlangs met elkaar overeengekomen.

Arian Verrijt, managing director van ERIMA: “Hoe mooi is het dat je een sinds 2003 lopende samenwerking opnieuw kunt verlengen met vier jaar. Dit geeft aan dat beide partijen meer dan tevreden zijn over de samenwerking en vooral voor de toekomst kansen zien om samen te ontdekken, door te ontwikkelen, te investeren en mede hierdoor samen te groeien. Onze slogan ‘Get together and win’ past dan ook perfect bij de ambities van beide partijen.”

Kees Rodenburg, directeur KNKV: “Onze selecties en scheidsrechters dragen al vele jaren naar volle tevredenheid de kleding van ERIMA. Functionaliteit en representativiteit gaan hand in hand. Samen bouwen we aan de toekomst van de korfbalsport.

ERIMA, in Nederland gevestigd in Vught, heeft onlangs de nationale selecties van het KNKV in nieuwe kleding gestoken. Onlangs introduceerde de teamsportspecialist met de ERIMA Equal Pro een speciaal voor het korfbal (veld én zaal) ontwikkelde bal. ERIMA heeft met TeamNL Korfbal-speelsters Barbara Brouwer en Celeste Split twee trotse ambassadeurs.

Barbara Brouwer (links) en Celeste Split (rechts) spelen in TeamNL Korfbal en zijn ambassadeurs van ERIMA. Zij poseren in de nieuwe kledinglijn van TeamNL Korfbal.