KPN opnieuw hoofdsponsor Coolste Baan van Nederland

KPN is opnieuw de hoofdsponsor van de Coolste Baan van Nederland die volgend jaar plaatsvindt. De officiële kaartverkoop is vandaag van start gegaan.

De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen en ligt van 18 januari t/m 28 februari in het Olympisch Stadion. Het spectaculaire slotstuk van De Coolste Baan van Nederland is de ISU WK Allround van 9 t/m 11 maart.

Naast KPN als hoofdsponsor is Jumbo presenting partner. Andere partners zijn Univé Verzekeringen, Nuon en Campina. KPN zal net als vier jaar geleden weer een groot aantal tickets voor zijn rekening nemen voor klanten en relaties van het bedrijf.

De Coolste Baan van Nederland is een initiatief van Rintje Ritsma en sportmarketingbureau House of Sports. In 2014 organiseerden zij de eerste editie van De Coolste Baan van Nederland met de KPN NK Allround & Sprint als eindtoernooi. Ditmaal is de ISU WK Allround het spectaculaire slotakkoord van De Coolste Baan van Nederland.
"Een droom die uit komt”, aldus toernooidirecteur Rintje Ritsma.
In 2018 is het exact 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich op het Museumplein in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keert de ISU WK Allround terug naar Amsterdam. Rondom het schaatsprogramma verzorgt de organisatie een programma met entertainment en huldigingen van de kampioenen. Meer informatie: www.decoolstebaanvannederland.nl.