Martin Glas stopt als sponsor PSV

Glasbedrijf Martin Glas neemt na zes jaar afscheid als sponsor van PSV.

Aan het einde van het voetbalseizoen loopt de overeenkomst tussen de kersverse landskampioen en het Brabantse glasbedrijf af. Na in totaal negen jaar verbonden geweest te zijn aan PSV Business, het zakelijke netwerk van de club, vindt Martin Glas het tijd voor iets nieuws.

Martin Glas werd in 2009, in een sportief moeilijke periode voor de club, lid van PSV Business als huurder van een Business Room. Drie seizoenen later, in 2012, trad het bedrijf toe tot de sponsorpiramide van PSV en werd onder meer een businessruimte met zo’n 150 business seats in het Philips Stadion ingericht als zogeheten Martin Glas Corner.

Tevreden

Martin Glas is ongelooflijk trots op de Eindhovense club die afgelopen zondag de titel veroverde. Directeur Marcel Jansen: "We hebben de laatste jaren veel kampioenschappen mee mogen maken, maar het behalen van de titel tijdens de beslissende wedstrijd tegen Ajax was een absoluut hoogtepunt.” Het glasbedrijf vindt het behalen van het 24e kampioenschap van de roodwitten een mooi moment om de samenwerking te beëindigen.

Martin Glas kijkt terug op een zeer prettige én vruchtbare samenwerking met PSV. "De sponsoring van PSV heeft ons veel gebracht. Het doel was om onze naamsbekendheid te vergroten en onze klantenkring verder uit te breiden. Daar zijn we meer dan goed in geslaagd. We zijn, mede dankzij PSV, uitgegroeid tot een van de grootste glasbedrijven in Nederland.”, aldus Toon van Moorsel, directeur. "Het is tijd voor iets nieuws. We blijven ook in de toekomst zoeken naar samenwerkingen binnen de topsport en breedtesport in Brabant.”

Martin Glas is al jaren een belangrijke sponsor van Brabantse top- en breedtesport. Het bedrijf ondersteunt onder meer FC Oss, New Heroes Basketball Den Bosch, FC Eindhoven en ijshockeyclub Tilburg Trappers. Daarnaast sponsort Martin Glas ook diverse jeugdteams bij SSC55 en v.v. UNA en Dakar-motorcoureur Maikel Smits.