Musto official supplier Team Brunel

Musto is deze Volvo Ocean Race als official supplier verbonden aan Team Brunel. Het team van de Nederlandse schipper Bouwe Bekking, strijdt mee in de Volvo Ocean Race die op 22 oktober start in het Spaanse Alicante en negen maanden later finisht in Den Haag.

Bouwe Bekking, schipper van Team Brunel: "Door de jaren heen zijn de schepen steeds fysieker en sneller geworden. Dit heeft tot gevolg dat er ook veel meer water over komt. Musto heeft een uitstekende lijn met kleding voor zware weersomstandigheden ontwikkelt. Alle materialen ademen goed, zijn soepel en zorgen ervoor dat je je werk kan blijven doen terwijl je droog en warm blijft. Ik ben zeer verheugd dat ik Musto voor de vierde keer draag tijdens de Volvo Ocean Race.”

Petra Carran, Marketing Manager Musto: "Het is fantastisch voor Musto om met zo’n ervaren zeiler als Bouwe Bekking samen te werken. We kijken er naar uit om Bouwe en zijn team te ondersteunen gedurende de Volvo Ocean Race 2017-18 en wensen hen heel veel succes met de komende race”.

Als onderdeel van de samenwerking heeft Musto een assortiment kleding ontwikkeld welke deels ook voor de consument beschikbaar is. Zo is de fan online op https://www.musto.com/en_GB/te... in de gelegenheid om de technische Team Brunel kleding te verkrijgen.