N.E.C. en Rabobank verlengen samenwerking

N.E.C. en de Rabobank Rijk van Nijmegen hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Rabobank is al sinds 1997 ‘official partner’ van N.E.C.

Antoine Driessen, directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen: "De Rabobank draagt bij aan de ontwikkeling van individuele mensen, sectoren en de samenleving als geheel. We stimuleren de vitaliteit van lokale gemeenschappen. Dat doen we onder andere met onze sponsoractiviteiten. In de sport en in de culturele sector. Verenigingen en stichtingen vormen een onmisbare rol in de leefomgeving van mensen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook worden er talenten ontdekt en klaargestoomd voor de top. Ben je bij een vereniging of club aangesloten, dan wil je ergens aan meedoen. Ieder lid doet mee. Maar meedoen doe je niet alleen, dat doe je samen. Ook het realiseren van doelen en ambities van een vereniging, pak je samen aan. Daarom zijn wij ook partner in business van onze voetbaltrots N.E.C. We hopen dat ze dit seizoen meedoen om de prijzen en om een goede basis te leggen voor de toekomst!”

Martijn Ruiter, head of sales N.E.C.: "We zijn er trots op dat we de samenwerking hebben kunnen verlengen. N.E.C. en Rabobank Rijk van Nijmegen hebben samen een rijke historie en we weten elkaar naadloos te vinden om de regio sterker te maken. Wij danken Rabobank voor het vertrouwen om ook komend seizoen op diverse vlakken een bijdrage te mogen leveren aan de doelstellingen in de regio Nijmegen.”

Op de foto v.l.n.r.: Martin Visser, Martijn Ruiter, Antoine Driessen en Wilco van Schaik.