Nadine Visser ambassadrice Nederlandse Loterij

Nadine Visser is ambassadrice geworden van Nederlandse Loterij. Op zondag 16 juni werd de kersverse ambassadrice tijdens de FBK Games aangemoedigd vanaf de door Nederlandse Loterij georganiseerde Oranje Peloton-tribune.

De fans waren door Nederlandse Loterij uitgedost met verschillende oranje aanmoedigingsitems en een speciaal spandoek voor Nadine en de andere deelnemende TeamNL sporters. Voor Nadine was dit extra speciaal, want 50 fans van haar atletiekvereniging SAV Grootebroek waren met de TeamNL bus afgereisd naar Hengelo om haar te supporten. Na afloop maakte Nadine nog een selfie met het Oranje Peloton. Uiteindelijk pakte Nadine de bronzen medaille op de 100 meter horden, met een persoonlijk record van 11.43 sec. De 550 fans, inclusief de superfans van SAV Grootebroek, zijn trots op je Nadine!

Afgelopen april, tijdens de Amstel Gold Race, werd het Oranje Peloton geïntroduceerd. Oranje Peloton moet een beweging van Nederlandse Loterij zijn op het gebied van sport en bewegen, iets waar Nederlandse Loterij onlosmakelijk mee verbonden is. Het Oranje Peloton wil Nederlanders de kans bieden om samen sport te beleven.