NEC en Rabobank blijven samenwerken

De samenwerking tussen N.E.C. en de Rabobank Rijk van Nijmegen is opnieuw met één jaar verlengd. De verlenging zorgt ervoor dat de Rabobank haar 22e seizoen ingaat als ‘official partner’ van N.E.C. Rabobank Rijk van Nijmegen verbindt vanuit haar coöperatieve grondslag mensen en deelt kennis.

Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, hypotheken, verzekeren en financieringen. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten ze zich vooral op de food- en agribusiness. De bank stimuleert de vitaliteit van lokale gemeenschappen onder andere via sponsoring in de sport en in de culturele sector. Verenigingen en stichtingen vormen een onmisbare rol in de leefomgeving van mensen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook het realiseren van doelen en ambities van een vereniging, pak je samen aan.

Martin Visser, directeur Bedrijven, van Rabobank Rijk van Nijmegen: "Ondanks dat we dit jaar niet direct zijn teruggekeerd naar de eredivisie hebben we als Rabobank geen moment getwijfeld om onze samenwerking met NEC te verlengen. Juist in deze fase moeten we de club steunen haar sportieve en maatschappelijke ambities waar te maken. We wensen de clubleiding en onze nieuwe trainer Jack de Gier veel succes!”

Martijn Ruiter, head of sales N.E.C.: "We zijn verheugd dat we het contract met Rabobank wederom hebben verlengd met 1 seizoen. De Rabobank draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, sectoren en de samenleving als geheel, dit sluit goed aan bij de visie van onze club. Uiteraard danken wij de Rabobank voor het vertrouwen en gaan wij samen weer bouwen aan een succesvol seizoen.”