NOC*NSF en Zilveren Kruis blijven samenwerken

NOC*NSF en Zilveren Kruis gaan een nieuw partnership aan maar slaan daarbij een nieuwe weg in. In de nieuwe samenwerking wordt de kennis en expertise van de sportkoepel ingezet om samen met Zilveren Kruis de vitaliteit en gezondheid van werkend Nederland te vergroten.

De kennis die NOC*NSF heeft over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid deelt Zilveren Kruis met haar klanten via een kennisplatform voor Gezond Ondernemen. Naast de samenwerking met NOC*NSF werkt Zilveren Kruis ook samen met andere onafhankelijke experts, partners en relaties. Om zo thema''s rondom duurzame inzetbaarheid verder te ontwikkelen.

Kamiel Maase, performance manager bij NOC*NSF: "Bedrijven kunnen veel leren vanuit de topsport. Op basis van onze relatie met Zilveren Kruis delen wij graag onze ervaringen met het bedrijfsleven via het kennisplatform.”
Jan-Willem Evers, commercieel directeur bij Zilveren Kruis: "Meedenken met werkgevers zit in ons DNA. Met de kennis en expertise van NOC*NSF kunnen we de ruim 1000 grote en kleinere werkgevers die we ondersteunen nog beter helpen.”

Zilveren Kruis is sinds 2005 verbonden aan NOC*NSF. Eerst als Supplier, later als Partner in Sport en nu als Partner van NOC*NSF. Sinds het begin van de samenwerking hebben partijen elkaar gevonden op thema’s als vitaliteit, sportzorg en sportondersteuning. Zilveren Kruis heeft 3,5 miljoen verzekerden en is onderdeel van Achmea.