Obrigado kokoswater sponsort beachvolleybalteams

Per 1 april is Obrigado, kokoswater uit Bahia, Brazilië, sponsor van twee Nederlandse dames beachvolleybalteams. De duo’s Manon Flier & Marleen van Iersel en Madelein Meppelink & Sophie van Gestel kunnen rekenen op de steun van 100% puur kokoswater.

Afgelopen jaar was Obrigado sponsor van het team Meppelink & van Iersel, maar de dames besloten na de Olympische Spelen van Rio de Janeiro ieder hun eigen weg te kiezen. Manon Flier maakt dit seizoen de stap van de zaal naar het strand en vormt samen met Marleen van Iersel een duo. Meppelink en Van Gestel speelden van 2011 tot aan 2013 al succesvol samen. Na de bekendmaking van de nieuwe duo’s heeft Obrigado besloten beide teams te sponsoren.

Marleen van Iersel: "Wij zijn super enthousiast over onze samenwerking met Obrigado. Obrigado kokoswater is de perfecte dorstlesser tijdens trainingen en wedstrijden, het bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen die we nodig hebben om goed te presteren. De perfecte natuurlijke sportdrank dus.”

Wereldwijd sponsort Obrigado meer beachvolleybal atleten en -teams: in de USA heeft Obrigado partnerships met de atleten Lauren Fendrick en Brook Sweat en ook het Braziliaanse team bestaande uit Elize Maia en Taiana Lima, kan rekenen op steun.
Mark van de Grift, Global Marketing Director Obrigado: Wij hebben voor beachvolleybal gekozen omdat het een perfecte match is met onze herkomst; het tropische Bahia in Brazilië. Daarnaast is Obrigado kokoswater een bron van natuurlijke mineralen, waaronder kalium waardoor het goed en snel hydrateert en het herstel na het sporten versnelt.”Obrigado maakt uitsluitend gebruik van kokosnoten van de eigen, duurzame farm in Bahia met circa 400.000 palmbomen. Van het land wordt slechts 30% gebruikt voor landbouw, de overige hectares blijven intact voor natuurbehoud.

Op de foto v.l.n.r. Sophie van Gestel, Madelein Meppelink, Manon Flier en Marleen van Iersel.