Obvion Hypotheken en Freo Official Sponsors PSV

Obvion Hypotheken en Freo verbinden zich als Official Sponsor aan PSV. Vanaf het nieuwe seizoen verbinden zij zich aan een 3-jarige samenwerking met de huidige landskampioen.

De Eindhovense kredietverstrekker Freo is een oude bekende. Het bedrijf, onderdeel van de Rabobank, was enkele seizoenen geleden de rugsponsor van de club. Daarna is Freo altijd trouwe supporter en sponsor van PSV gebleven. PSV heeft met Obvion Hypotheken een mooie aanvulling gevonden in de samenwerking.

Carlo van Kemenade, CEO Obvion Hypotheken: "Ik ben er trots op dat we de kans krijgen ons als sponsor te verbinden aan een gerespecteerde club als PSV. Beide partijen vinden hun roots in het zuiden, maar beoefenen landelijke topsport, waarbij de menselijke maat voorop staat. Wat dat betreft verschilt de PSV-familie niet zozeer van die van Freo en Obvion. Ik geloof dat zowel Freo, Obvion Hypotheken als PSV met deze nieuwe deal elkaar kunnen versterken en waarde kunnen creëren op het gebied van topsport, klantbeleving en naamsbekendheid.”

Verheugd

"Wij zijn vanzelfsprekend zeer verheugd met dit nieuwe contract”, reageert commercieel directeur Frans Janssen van PSV. "Het is prachtig om te zien dat we de relatie met een bestaande partij kunnen continueren en tegelijkertijd een nieuwe naam aan onze sponsorpiramide kunnen toevoegen. Beide bedrijven zullen een belangrijke rol spelen op het businessgebied van PSV.”

Obvion en Freo dragen zowel de club als de supporters van PSV een warm hart toe. Het sponsorship met PSV is daarvan een logisch gevolg. Beide bedrijven zullen intensief gebruik maken van hun Business Room tot einde seizoen 2021.