Office Centre nieuwe hoofdsponsor FC Groningen

Office Centre wordt de nieuwe hoofdsponsor van FC Groningen. Office Center heeft zich voor twee jaar plus optie van 1 jaar aan de club verbonden.

Het bedrijf in kantoorartikelen volgt daarmee het Groningse bedrijf Payt op, dat twee jaar lang hoofdsponsor was. Payt verhuist komend seizoen naar de rug van het shirt.

Office Centre heeft een vestiging in Groningen en het hoofdkantoor staat in Almere. Het bedrijf is van meer voetbalclubs sponsor. Zo sloot het bedrijf partnerships met Feyenoord, Fortuna Sittard en Top Oss.

Robbert Klaver, Commercieel Directeur van FC Groningen is bijzonder content met de komst van Office Centre als nieuwe hoofdsponsor. “We zijn er uitermate trots op dat wij elkaar hebben weten te vinden. Net als FC Groningen is Office Centre een landelijk opererende organisatie met een gezonde ambitie. Daarnaast is Office Centre met vier vestigingen in Noord-Nederland ook goed vertegenwoordigd in ons verzorgingsgebied, hetgeen voor binding zorgt.”

Frans Davelaar, CEO van Office Centre, geeft als reactie: “Voetbal is een fantastische manier om de naamsbekendheid van Office Centre te vergroten. De manier waarop FC Groningen haar ambities wil bereiken past ook bij de identiteit van Office Centre. Office Centre is Trots op deze match.”

Klaver benadrukt ook nog eens de eendrachtige samenwerking van de diverse partners in de totale invulling van de beschikbare sponsorposities op het shirt. “Om te beginnen heeft Payt ondanks een optie voor een derde seizoen ruimte gemaakt voor Office Centre en FC Groningen zodoende de ruimte geboden om een nieuwe, meerjarige, overeenkomst met een nieuwe hoofdsponsor aan te gaan. Daarnaast heeft de combinatie van Health-I-Check, VitaalNed en Imagine Run op haar beurt de positie op de rugzijde afgestaan om plaats te maken voor de nieuwe uiting van Payt. Voor het meedenken en meewerken aan deze prachtige oplossing, willen we alle partijen heel hartelijk danken. Dit alles levert FC Groningen continuïteit voor wat betreft de inkomsten uit shirtsponsoring in de aankomende seizoenen.”

Het sponsorbedrag dat Office Centre gaat betalen is niet bekendgemaakt. Payt betaalde in zijn eerste seizoen 1,1 miljoen en afgelopen seizoen 1,3 miljoen euro. “Met de sponsoring van Office Centre en Payt behoort FC Groningen qua inkomsten tot de top van de subtop”, zei commercieel directeur Robert Klaver van FC Groningen. Dat zou betekenen dat het sponsorbedrag opnieuw rond 1,2 miljoen euro ligt.

Foto: FC Groningen