Olympisch Stadion opent nieuwe seizoen Eredivisie Vrouwen

Op zaterdag 2 september 2017 is het Olympisch Stadion in Amsterdam het decor voor de officiële opening van het seizoen 2017/2018 van de Eredivisie Vrouwen.

Op de dag komen De La League All-Star Match en de Girls Finals aan bod, maar ook de battle tussen Yes-R en Rocky en het Voetbalparcours staan op het programma. De voltallige selecties van de clubs zullen aanwezig zijn in Amsterdam, net als een aantal Oranje Leeuwinnen!
In samenwerking met voetbalcommunity La League hebben de clubs uit de Eredivisie twaalf teams samengesteld. Deze teams zullen op het evenement een toernooi spelen en gaan strijden om de La League Trophy. Meiden geselecteerd door het hele land komen bijeen om in het Olympisch Stadion wedstrijden te voetballen. Hoe geweldig is dat! Tijdens de Girls Finals wordt er ook een Voetbalparcours georganiseerd.

Om 15:00 is de aftrap van de All-Star Match. De twee captains Daphne Koster en Ronald de Boer hebben beide hun eigen team en zullen tegen elkaar duelleren om de winst. Tijdens dit duel zijn onder andere ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart en ‘Mister Feyenoord’ Ben Wijnstekers te bewonderen. In de rust zal de battle tussen Yes-R en Rocky plaatsvinden. De dag wordt georganiseerd door spprtmarketingbureau SportsGen.