O'sonyq nieuwe partner Vitesse

Sportdrankproducent O'sonyq wordt partner bij Vitesse. Daarmee wordt de bestaande samenwerking flink uitgebreid. O'sonyq komt de komende drie seizoenen op de trainingskleding van Vitesse te staan. Daarnaast blijft O'sonyq als Official Sports Drink Supplier de sportdranken verzorgen.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse: “We werken sinds de winterstop al op een hele prettige manier samen met O'sonyq. Uit het vernieuwde driejarig contract spreekt veel wederzijds vertrouwen en ambitie. Samen met O'sonyq proberen wij een gezonde leefstijl onder sporters, recreatief en professioneel, te stimuleren. Daarnaast is de samenwerking er ook op gericht om meer landelijke naamsbekendheid en exposure te generen voor O'sonyq. We willen op commercieel vlak blijven doorgroeien. De vernieuwde samenwerking met O'sonyq is daarvan een goed eerste voorbeeld en er zit nog meer aan te komen.”

Chief Sales Officer van O'sonyq, Marcel Kraaibeek: “Het eerste halfjaar van onze samenwerking smaakte gelijk naar meer. We hebben een hele goede verstandhouding met elkaar en bovenal biedt deze samenwerking ons veel commerciële kansen. Met het vernieuwde partnership willen we die kansen nog verder vergroten. Vitesse is een fantastische club die altijd meestrijdt om Europees voetbal, dit in combinatie met de filosofie die men heeft met betrekking tot gezonde voeding, leefstijl en fitheid en het succesvolle eerste half jaar, heeft voor ons de doorslag gegeven om de samenwerking uit te breiden.”

O'sonyq is een nieuwe speler in de markt van sports drinks en kent momenteel al samenwerkingen met de KNZB, de Italiaanse topclub Juventus en verschillende Nederlandse topsporters, waaronder sinds kort Kiki Bertens. O'sonyq heeft als eerste een geheel natuurlijke isotone sportdrank in de markt gezet en richt zich ook op gezonde voeding. Kijk voor meer informatie op: www.osonyq.com.