O'sonyq ook partner Judobond

Voor een periode van 5,5 jaar zijn Judo Bond Nederland (JBN) en O'sonyq Sports Drink een partnership aangegaan in de vorm van een leveranciersovereenkomst.

De Nederlandse judoploeg wordt door O'sonyq voorzien van de sportdrank in de Ruskahal op Papendal en tijdens belangrijke toernooien in het buitenland.

Herma van Keulen, Verkoop Directeur Benelux van O'sonyq, is verheugd op de nieuwe samenwerking met de JBN. “Als Dutch Brand zijn we trots na onder andere internationale partnerships met Juventus, AS Monaco en West Ham United en in Nederland met onder andere de KNZB, KNBSB, Vitesse en de Johan Cruyff Foundation, nu ook Judo Bond Nederland van O'sonyq Sports Drink te mogen voorzien. Als official supplier zal O'sonyq de bond volop ondersteunen op weg naar de Olympische Spelen in Tokio (2020) en Parijs (2024). De verbintenis met de JBN zal bijdragen tot een grotere nationale naamsbekendheid van onze natuurlijke isotone sportdrank in de breedtesport en meer aandacht geven aan de unieke eigenschappen van ons product als low sugars, vegan & glutenfree.”

In juli organiseerde de JBN de tweede editie van de internationale trainingsstage op Papendal waar meer dan 300 judoka’s bij aanwezig waren. De laatste dagen ging het hitteplan in werking en na snel schakelen met O'sonyq waren op korte termijn 1200 koele drankjes beschikbaar. Vervolgens is alles in een stroomversnelling gegaan en is er een mooie deal uit voortgevloeid.
Tjaart Kloosterboer, directeur topsport, is content met de nieuwe samenwerkingspartner. “Vorige maand hebben onze judoka’s kennis gemaakt met O'sonyq en we ontvingen positieve reacties op het product. Een isotone sportdrank is onmisbaar tijdens intensieve trainingen en wedstrijddagen. Door dit partnership kunnen onze sporters veel makkelijker gebruik maken en profijt hebben van de producten van O'sonyq.”