PHC verlengt sponsoring PSV

PHC tailored telecom tekent wederom een nieuw sponsorcontract voor drie jaar met PSV.

Hiermee verlengt PHC de jarenlange samenwerking als Official Sponsor van de landskampioen. PHC is al meer dan tien jaar verbonden aan PSV.

Het Eindhovense telecombedrijf neemt wederom alle telecommunicatie voor het personeel van PSV uit handen. Hiermee heeft de club geen omkijken meer naar het beheer en de abonnementen. Medewerkers kunnen zelf een toestel uitzoeken en PHC regelt alle randzaken. Ook aan de beveiliging van de toestellen en tablets is gedacht, net als de PHC VIP Service.

Hans Loots, directeur: "PHC staat voor innovatie, een waarde waarmee wij PSV ondersteunen om de concurrent een stapje voor te blijven. We spelen beiden op topniveau en moeten elke dag alles uit de kast halen om aan de top te blijven. Dat kan alleen als je het beste van het beste biedt, en voorop loopt in ontwikkelingen. Dit is ook de enige manier waarop PHC werkt, en wat we dus ook bieden aan PSV. Door het sponsorschap met PSV willen we laten zien dat wij dé telecomleverancier zijn voor de slimste regio van Nederland, én ver daarbuiten.”

Commercieel Directeur bij PSV Frans Janssen: "Afgelopen jaar stelden wij onze grasmat een dag ter beschikking aan onze sponsoren. Wat PHC heeft weten neer te zetten met het unieke en spectaculaire Très Gras event hebben wij nog nooit gezien. Innovatie is niet voor niets een kernwaarde van zowel PHC als PSV. We kijken nu al uit naar wat ze nog meer gaan organiseren en zijn trots daar deel van uit te maken.”