Philips Lighting official supplier KNHB

Philips Lighting is official supplier geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Op maandag 9 januari hebben Cor van den Bosch, Commercial Director Public & Sports van Philips Lighting en KNHB directeur Erik Gerritsen bij de Almeerse Hockeyclub de samenwerking bezegeld. Het official suppliership richt zich op het verlichten van hockeyvelden middels duurzame LED-verlichting.

Erik Gerritsen: "Wij zijn trots op het feit dat we Philips Lighting als official supplier mogen verwelkomen. Hiermee halen we een supplier in huis die ons, maar vooral onze verenigingen, uitstekend kan helpen bij alle mogelijkheden van licht waarbij aandacht is voor de toekomst. Zo levert Philips Lighting middels de verlichting van de nieuwe hoofdtribune en de veldverlichting van het vernieuwde Wagener Stadion, welke in juli 2017 wordt opgeleverd, een mooie duurzame bijdrage aan de hockeysport. Daarnaast biedt Philips een incentive voor hockeyverenigingen die Philips LED-verlichting aanschaffen.”

Philips Lighting verlicht al meer dan een halve eeuw sportvelden en stadions en is daarmee wereldwijd toonaangevend. Cor van den Bosch: "Philips Lighting en de KNHB hebben beide de ambitie om de beste prestaties te leveren en daarom zijn we trots dat we leverancier worden van de Hockeybond. Onze innovatieve LED-verlichting is kwalitatief beter en veel duurzamer in het gebruik omdat aanzienlijk op energiekosten wordt bespaard. In tegenstelling tot de oude technologie is het voordeel van LED-verlichting dat het direct aan- en uitgeschakeld kan worden en de verlichting meteen op volle sterkte brandt.”

De KNHB concentreert zich op het gericht werven en behouden van hockeyers en betrokkenen, vanaf de Jongste Jeugd tot de veteranen LX en van breedtesport tot topsport. Om aan te sluiten op de wensen en behoeften van al haar leden en betrokkenen ontwikkelt de KNHB het hockeyaanbod continu. Klik hier voor de visie van de KNHB en de strategie voor de periode tot en met 2020.