Plaza Padel is “ready to serve you” met Segafredo

Segafredo is de tweede official amigo van Plaza Padel en schenkt daarmee de komende 5 jaar hun warme dranken in alle vestigingen van Plaza Padel. Hiermee voegt Segafredo naast wielrennen, voetbal en basketbal ook padel toe aan het sportportfolio. Vanwege het sportieve karakter en de mediterrane uitstraling van het merk was de match snel gemaakt.

Padel is niet alleen de snelst groeiende sport in de wereld en in Nederland, maar ook een zeer toegankelijke en inclusieve sport. Plaza Padel wil daarin een vooruitstrevende speler zijn en gaat enkel voor de hoogste kwaliteit, ze bieden hun klanten de beste padel ervaring en producten. Met Segafredo Zanetti is dit mogelijk; Het is namelijk de enige koffiebrander ter wereld, die de kwaliteitscontrole van koffieplant tot de Espresso in het kopje van de klant in eigen beheer heeft.

Robin Faber, Manager Partnerships van Plaza Padel: "Segafredo en Plaza Padel hebben elkaar gevonden op de as van kwaliteit, gezelligheid en gemoedelijkheid, samen stralen we het gevoel van een meditteraanse plaza uit. Daarnaast zijn we als Plaza Padel blij om wederom een A-merk toe te voegen aan onze official amigo’s.”

Jean-Max Fijen, Sales Director Foodservice en zelf fanatiek padelspeler, vult aan: “Ik geloof in de groei van padel en het totaalconcept van Plaza Padel, met het sportieve karakter van Segafredo kunnen we gezamenlijk mooie activaties uit voeren om hiermee ook andere doelgroepen aan het padellen te krijgen. Met onze sterke aanwezigheid binnen universiteiten en de B2B markt kunnen we Plaza Padel helpen om ook deze doelgroepen te bereiken. Wij zijn ready to serve”

Initiatiefnemers van Plaza Padel zijn Marcel Bogaart, Deux Agency en sportmarketingbureau Triple Double. Momenteel zijn Plaza Padel geopend in Rijswijk, Enschede en Waalwijk en opent Plaza Padel haar deuren in Amsterdam, Heiloo, Meppel, Hoogerheide en Maastricht. Onderdeel van Plaza Padel is padelshop.com, het grootste e-commerce padelplatform van Europa.
Al eerder verbond biermerk Bud zich voor vijf jaar aan Plaza Padel.