PSV en Rabobank verlengen samenwerking

PSV en de Rabobank hebben hun contract voor drie jaar verlengd. De Official Sponsor en huisbankier blijft tot 2021 aan de club verbonden.

Commercieel directeur van PSV, Frans Janssen en Jos Rooijakkers, directievoorzitter Rabobank Eindhoven-Veldhoven ondertekenden het contract in het Philips Stadion. De Rabobank blijft de komende seizoenen de huisbankier van PSV, en blijft onder andere gebruikmaken van hun Business Room in het Philips Stadion.

Frans Janssen: “We zijn trots dat een grote onderneming als de Rabobank zich opnieuw aan PSV heeft verbonden. De Rabobank heeft dezelfde kernwaarden als PSV en past daarom bij onze club. Zij dragen net als wij bij aan de lokale activiteiten, met sport als een van de gemene delers.”

Jos Rooijakkers laat namens de Rabobank weten: “Als Rabobank geloven wij in de kracht van coöperatief ondernemen. Samenwerken is daarbij het sleutelwoord. Naast het versterken van onze klanten en hun woon- en leefomgeving, willen we ondernemers helpen groeien. De combinatie van topsport en het zakelijke netwerk biedt daarin volop mogelijkheden. Ik kijk er naar uit om ons ook de komende jaren weer te verbinden aan deze topclub.”