PSV verlengt sponsorship met Coca-Cola

Official Sponsor Coca-Cola blijft verbonden aan PSV. Het frisdrankconcern verlengt het contract met de club, dat al vele jaren loopt, voor de duur van drie seizoenen. Coca-Cola levert onder meer alle non-alcoholische dranken tijdens de wedstrijden van PSV.

De verlengde samenwerking werd vrijdagochtend bekrachtigd middels handtekeningen op het kantoor van algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV. "

Coca-Cola is al jarenlang verbonden aan PSV, dat bewijst dat beide partijen goed bij elkaar passen”, aldus commercieel directeur Frans Janssen van PSV. "Wij hechten grote waarde aan langdurige sponsorovereenkomsten, Coca-Cola is daarin een voorbeeld. Wij zijn verheugd dat we dit partnership voort kunnen zetten en kunnen door ontwikkelen.”Coca-Cola gelooft dat beide partijen elkaar op het gebied van topsport en fanbeleving op ieder vlak versterken.

"Wij zijn verheugd over deze samenwerking, waarin we al jaren samen groeien”, reageert William Breukel, Senior Manager National & Key Accounts van Coca-Cola. "We kijken met PSV steeds opnieuw naar de invulling van ons gezamenlijke sponsorship, om kansen voor groei te zien en om waarde te creëren voor zowel PSV, de cateraars bij PSV als Coca-Cola."

Elten Safety Shoes

Elten Safety Shoes verbindt zich tot zeker de zomer van 2018 als Official Sponsor aan PSV. Als Official Sponsor gaat Elten onder meer alle stewards, werkzaam in en rondom het Philips Stadion van veiligheidsschoenen voorzien.;Het van origine Duitse bedrijf produceert veiligheidsschoenen voor allerlei verschillende markten.

"Wij zijn erg blij met dit nieuwe sponsorship, maar nog meer met het prachtige aanbod van Elten om al onze stewards van veiligheidsschoenen te voorzien”, reageert Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. "Zij zetten zich al jaren op vrijwillige basis in voor de club, veelal achter de schermen. Werk dat niet altijd op waarde wordt geschat. Dat Elten hen daarin wil ondersteunen, waardeert PSV enorm. Met deze verbintenis hopen wij het komende half jaar een basis te leggen voor een langdurige samenwerking.”

"De gedrevenheid door innovatie, passie en het voortdurende streven naar het hoogst haalbare resultaat, verbindt ons meer dan puur zakelijk. Doelen worden alleen in teamverband bereikt. Onder het motto "Eendracht maakt macht” staat onze partnership voor top kwaliteit, service en vertrouwen”, zegt Rob Rooijakkers, verkoopdirecteur van Elten Safety Shoes.