Qurrent breidt sponsoring Sparta uit

Sparta Rotterdam heeft de samenwerking met Qurrent uitgebreid. De energieleverancier was het afgelopen seizoen al actief als co-sponsor van de jeugdopleiding, de komende twee jaar zal het bedrijf co-sponsor zijn van de gehele club en dus ook het eerste elftal.

"Ons logo stond al op de broekspijpen van de jeugdopleiding en Jong Sparta vanaf begin dit kalenderjaar”, blikt Richard Klatten, algemeen directeur van Qurrent, terug. "Dat was het begin van een samenwerking die ons dusdanig goed is bevallen dat we besloten samen met Sparta te zoeken naar mogelijkheden deze uit te breiden. Het goede gevoel is wederzijds en we zijn dan ook trots volgend seizoen naast de broek, ook op de rug te staan.”

"De samenwerking tussen ons houdt niet alleen in dat wij door Qurrent gesponsord worden”, vertelt Dave van der Meer, "ook helpen zij ons met het verduurzamen van Het Kasteel. Het was dus een samenwerking die zich op de lange termijn richtte, zoals het verlengen met twee seizoenen al doet vermoeden. Door het verlengen van de overeenkomst met Qurrent kan dat op meerdere fronten.”
Qurrent is komende seizoen ook hoofdsponsor van Feyenoord

ESET blijft co-sponsor

Ook ESET Nederland blijft het komende seizoen aan Sparta Rotterdam verbonden als co-sponsor. ESET, dat het afgelopen seizoen broeksponsor van het eerste elftal was, zal nu op de rechterborst (boven het logo) te zien zijn bij zowel de A-selectie als de jeugdopleiding.
Dave Maasland, managing director van ESET, is gelukkig de succesvolle samenwerking te mogen vervolgen. "Tweeënhalf jaar geleden begonnen wij als co-sponsor van Sparta, om het zakelijke netwerk te vergroten. Dit bleek al snel een goede zet en we zochten naar mogelijkheden om de samenwerking naar een nog hoger niveau te brengen. Door ons logo van de broek naar het shirt te verplaatsen en ook bij de jeugdopleiding betrokken te zijn, verwachten we mede door de extra exposure dit te bereiken.”
Begin juni maakte Sparta bekend dat Centric komende seizoenen de hoofdsponsor is van de club uit Rotterdam.