Rabobank blijft businesspartner SC Heerenveen

sc Heerenveen en Rabobank hebben hun partnership verlengd met drie jaar. De vijf Friese Rabobanken blijven gezamenlijk in ieder geval tot 2020 als Business Partner betrokken bij de Friese voetbalclub. Deze week ondertekenden beide partijen de driejarige overeenkomst.

De Rabobank is al sinds 1984 trouwe sponsor van sc Heerenveen en heeft de club zien groeien naar een subtopper in de Eredivisie. Vijf Friese Rabobanken blijven ook de komende jaren verbonden aan sc Heerenveen als strategisch partner. Net als voorgaande jaren heeft de samenwerking een sterk regionaal karakter.De komende jaren staat de jeugd centraal binnen het nieuwe partnership. Zo is Rabobank sinds dit jaar naamgever van de Rabobank Talentendagen.
"Wij erkennen het belang van sport voor de jeugd en willen dit middels de Talentendagen benadrukken’, zegt Rients Schuddebeurs, directievoorzitter Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. ‘Alle kinderen kunnen meedoen aan de Talentendagen en kunnen zich hierdoor zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal ontwikkelen’. Ook zullen er clinics door sc Heerenveen georganiseerd worden voor de eigen regio."