Rabobank verlengt hoofdsponsorschap Rabo Bridge to Bridge

Rabobank Arnhem en Omstreken is ook voor de komende twee jaar hoofdsponsor van de Rabo Bridge to Bridge.

Voorzitter van Stichting Bridge to Bridge Ingo Bouman en Rabobank-directievoorzitter Jan Ummenthum zetten hun handtekening onder het nieuwe sponsorcontract.

"Rabobank wil bijdragen aan een vitale leefomgeving, zowel voor de inwoners en ondernemers in de regio als voor medewerkers. Daarom zijn we trots dat we ook de komende twee jaar naamgevend hoofdsponsor zijn van hét hardloopevenement van Arnhem.’’ geeft Jan Ummenthum, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken, aan.

De Rabo Bridge to Bridge vindt plaats op zondag 9 september en is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Het biedt lopers een uitdagend parcours over bezet en bevrijd gebied via de twee bruggen. Zo legt de loop een verbinding met een belangrijk stuk historie van de stad; de Slag om Arnhem. Tijdens het evenement biedt Rabobank verschillende activiteiten aan voor jong en oud. Deelnemers en bezoekers kunnen een mooi moment vast laten leggen door een fotograaf en krijgen een herinnering mee. Op het Marktplein zijn er verschillende activiteiten voor kinderen.