RKC Waalwijk en TOTO gaan samenwerking aan

Als zevende club uit de Eredivisie heeft ook RKC Waalwijk in TOTO een nieuwe partner gevonden. De Geelblauwen en de aanbieder van sportweddenschappen gaan een samenwerking aan tot medio 2023, waarbij TOTO komend seizoen te bewonderen zal zijn als mouwsponsor op het wedstrijdshirt.

Frank van Mosselveld, Algemeen directeur van RKC Waalwijk: "Ons commerciële team en ikzelf zijn uitermate tevreden dat we overeenstemming hebben bereikt met TOTO, een grote naam in de wereld van sportweddenschappen. We zien deze samenwerking als een stap voorwaarts, waar beide partijen alleen maar beter van worden. We verwelkomen TOTO dan ook van harte in het Mandemakers Stadion."

Arno de Jong, Chief Marketing Officer bij TOTO: '"De sympathieke Brabantse club die het steeds maar weer lukt om in de hoogste divisie van het betaald voetbal te spelen verdient de support van Koning TOTO. We kijken uit naar een prachtige samenwerking."

RKC Waalwijk is de zevende Eredivisie-club die met TOTO een partnership heeft aangekondigd. Eerder deze week werden ook Sparta Rotterdam, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen, SC Heerenveen en ADO Den Haag partner van TOTO.