RotterdamThe Hague Airport hoofdsponsor De Bergse Plasloop

RotterdamThe Hague Airport is met ingang van vandaag hoofdsponsor van de hardloopwedstrijd De Bergse Plasloop.

De Bergse Plasloop wordt dit jaar voor de 11e keer georganiseerd en bestaat uit de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Daarnaast kunnen kinderen en ouders deelnemen aan de familieloop en strijden bedrijven in de bedrijvenloop. Deze unieke stratenloop door Hillegersberg, langs de oevers van de Rotte en de Bergse Voorplas is een traditionele loop die aantrekkelijk is voor een brede doelgroep lopers.

Vorig jaar was RotterdamThe Hague Airport subsponsor tijdens de jubileumeditie van de wedstrijd. "De samenwerking met de organisatie was positief en de positieve impact die de loop op lokaal niveau heeft sluit heel goed aan bij onze doelstellingen, dus toen de kans zich voordeed hebben wij onze samenwerking uitgebreid,” aldus de corporate communications manager Christien Nowee van RotterdamThe Hague Airport.

Organisator Peter Regoord: "Wij zijn trots dat zo’n aansprekende partij zich heeft verbonden als hoofdsponsor van onze loop. Veel lokale lopers komen op zondag 14 oktober naar Hillegersberg om mee te doen, dus dit is ook een heel goed moment voor RotterdamThe Hague Airport om in contact te komen met haar buren.”

De Bergse Plasloop is dit jaar op zondag 14 oktober. Traditioneel steunt men met de deelname aan de loop het goede doel de CliniClowns.