Samenwerking FlexPower en StrongmanRun

Fisherman’s Friend StrongmanRun en FlexPower slaan de handen ineen. In 2019 is FlexPower de partner voor StrongmanRun in Hellendoorn op het gebied van pijnverlichting.

FlexPower is nog niet zo bekend in Nederland, maar is de nummer 1 sportcrème in Amerika. FlexPower gaat zijn product aanbieden op evenementen van de StrongmanRun en biedt daarnaast voor iedere sportieveling het product ook online aan via de webshop van StrongmanRun.

De StrongmanRun is de moeder der obstacleruns. In 2012 was dit de eerste obstaclerun in Nederland. Er zijn drie parcours (7km, 12km en 21km) die de deelnemers ook dit jaar weer over een loodzware route over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal voeren. Onderweg zijn er tot wel 54 obstakels te overwinnen. Daarnaast zijn er verschillende hotspots op het parcours die in combinatie met food, drinks én DJ’s het publiek vermaken.

Ondernemer en oud-topsporter Francisco Elson van FlexPower zegt het volgende over de samenwerking: “Ik geloof erin en wil dit product groot maken in Europa. Bovenal wil ik dit doen op basis van mijn drijfveer om zoveel mogelijk mensen te laten bewegen en zich vitaal te laten voelen. De StrongmanRun past perfect bij de drijfveren van FlexPower”.

Tijdens de Fisherman’s Friend Strongmanrun op 1 september 2019 krijgen alle deelnemers een sample van FlexPower om het product te proberen. Daarnaast biedt FlexPower gratis massages aan om de spieren optimaal te kunnen laten herstellen. Je vindt FlexPower in de Preparation/Recovery Area op het Start/Finish terrein van de StrongmanRun.