Sparr Finance nieuwe shirtsponsor Fortuna

De naam van Sparr Finance prijkt per direct op zowel de voor- als achterkant van het shirt van voetbalclub Fortuna Sittard.

De Zuid-Hollandse onderneming behoort toe aan John Sparreboom (47) en Jurjen Bron (42) en is gevestigd in Dordrecht. Sparr Finance helpt MKB-bedrijven met groei door werkkapitaal en wil via Fortuna in Limburg, maar zeker ook op landelijk niveau naamsbekendheid genereren.
Sparreboom: "De groei die Fortuna maakt is ook ons niet ontgaan en dat maakte het interessant om nu in te stappen. Deze club is net zo ambitieus als wij zijn en ik weet zeker dat we elkaar kunnen helpen in het verder doorgroeien.”
"We hebben een overeenkomst getekend voor onbepaalde tijd”, vult Ron Quaedvlieg, Raad van Bestuur, Sparreboom aan. "We gaan uit van een langdurige samenwerking. Sparr Finance wordt niet alleen sponsor van Fortuna, maar net zo zeer een partner om commerciële resultaten mee te boeken. Bovendien kunnen we onze netwerken met elkaar verbinden.”

Met de komst van Sparr Finance verdwijnt hoofdsponsor City Resort - het vroegere Fitland - van het shirt. Een partnership dat in de zomer van 2010 het levenslicht zag en in juni 2018 eindigt. Mede door toedoen van het sport- en wellness resort slaagde de club erin het hoofd boven water te houden gedurende een aantal moeilijke jaren. "En dat is niemand binnen de club vergeten”, benadrukt Quaedvlieg. "Van beide kanten is er nog steeds een goed gevoel. Dat illustreert de geste van City Resort om plaats te maken voor een nieuwe partij heel duidelijk. Zij laten ons het momentum dat we hebben ten volle benutten en gunnen ons dit verse bloed. Een hoofdsponsor met zo’n groot hart kom je niet snel tegen.”