T-Mobile en Sony Xperia verlengen partnership USWA

T-Mobile en Sony zijn ook in 2017 presenting partner van de Urban Sport Week Amsterdam (USWA) welke dit jaar zal plaatsvinden van 5 tot en met 9 juli. Hoofdlocatie van het evenement is het Museumplein.

Na een succesvolle eerste editie in 2016 hebben beide partijen besloten de samenwerking te intensiveren. T-Mobile en Sony Xperia zijn deze editie ook sponsor van de FIBA Europe Cup van 7 - 9 juli. Deze Europe Cup is onderdeel van de USWA en hierin strijden twaalf mannen- en twaalf vrouwenteams om de Europese titel in het 3x3 basketball op het Museumplein.; Tijdens de USWA staan, net als vorig jaar, verschillende urban sporten op het programma. Te weten Nederlandse- en Europese Kampioenschappen, amateurwedstrijden, demo’s en clinics. Naast BMX, inline-skating, skateboarding, freerunning en breakdance staan ook het NK Boulderen en de FIBA Europe Cup 3x3 op het programma van de USWA. Dit alles verspreid over vijf locaties door de stad met als hoofdlocatie het iconische Museumplein.

De FIBA Europe Cup belooft een internationaal basketball feest te worden. De combinatie van de beste 3x3 basketbalspelers van Europa, DJ’s, dunk-wedstrijden, side events en entertainment zorgen ervoor dat deze EK 3x3 een onvergetelijke ervaring zal worden voor de fans.

Marnix Drysdale is namens organisator TIG Sports enthousiast over de samenwerking: "In 2016 hebben we samen met T-Mobile en Sony Xperia de eerste editie van dit event gelanceerd. We zijn heel blij dat beide partijen hebben besloten zich opnieuw aan de USWA te verbinden. Samen zijn we ambitieus en delen de visie USWA de komende jaren verder te ontwikkelen tot een toonaangevend, internationaal event. In nauwe samenwerking met de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam en de urban communities gaan we een geweldige tweede editie neerzetten en het partnership met T-Mobile en Sony Xperia is cruciaal voor de groei die we tot stand willen brengen”
"Sony Xperia is vooral enthousiast om wederom samen met T-Mobile presenting partner te zijn dit jaar. USWA is het perfecte evenement om de USP van onze smartphones, de Super Slow Motion Camera, in actie te zien", zegt Michiel Okma, Director Sony Mobile Benelux.

USWA

Van 5 t/m 9 juli 2017 is Amsterdam het decor van de tweede editie van de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). Op locaties verspreid door de hoofdstad vindt een groot aantal events plaats, variërend van wedstrijden en kampioenschappen tot demo’s en clinics in urban sports zoals BMX, inline-skating, skateboarding, freerunning en boulderen. Tijdens USWA komen urban sports, lifestyle en cultuur samen. De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban communities in de stad.
Lees hier een uitgebreid interview met Marnix Drysdale van organisator TIG Sports over de komende editie van USWA.