Team Jumbo komend seizoen op weg in Mercedes-Benz

Het wagenpark van Team Jumbo wordt tenminste de komende drie jaar geleverd door Mercedes-Benz-dealer Rüttchen Automotive.

De wieler- en schaatsploeg krijgen de beschikking over verschillende Mercedes-Benz-modellen, zoals de C-Klasse Estate en de nieuwe A-Klasse en B-Klasse, aangevuld met enkele Vito’s en Sprinters.

De directeuren Richard Plugge en Jac Orie sloten de driejarige sponsordeal met Mercedes-Benz en dealer Rüttchen Automotive (onderdeel van Louwman Dealer Group), die vestigingen heeft in Breda, Den Bosch, Gorinchem, Tiel, Tilburg en Veghel. De Service Course van de wielerploeg is in Den Bosch, terwijl de hoofdsponsor zetelt in Veghel. Mercedes-Benz volgt Skoda op, dat sinds 2004 als partner aan het team was verbonden.

“De laatste jaren zijn we sportief aan het groeien en het is mooi om te zien dat grote merken zoals Mercedes-Benz dat erkennen en zich voor langere tijd aan ons willen binden”, aldus Plugge.

De wielerploeg stapt per 1 januari over naar Mercedes, de schaatsploeg maakt de overgang per medio april. Mercedes is de opvolger van Skoda als automotive-partner van Team Jumbo.