Team LottoNL-Jumbo kiest voor de mode van Miller&Monroe

Wielerploeg Team LottoNL-Jumbo wordt aangekleed door Miller&Monroe. Het enige Nederlandse World Tour team zal daarbij een casual collectie van het Nederlandse merk uitdragen.

Sinds dit jaar verzorgt Miller&Monroe alle casual kleding voor de renners en de complete staf. Manager Richard Plugge van het wielerteam toont zich zeer tevreden met de nieuwe partner en het uitgebreide kledingpakket: "Het is belangrijk dat we als team altijd een mooie, uniforme uitstraling hebben. We komen op veel uiteenlopende plekken, ook met wisselende klimaten. Daar kunnen we ons, renners en personeel, nu goed op kleden en daar zijn we Miller&Monroe erg dankbaar voor.”

Philippe Hes, bestuurder bij Miller&Monroe, is verheugd over de samenwerking, waartoe hij zelf het initiatief nam: "Het is bijzonder om als sponsor deel uit te maken van deze ambitieuze ploeg. Er blijkt een aanzienlijk deel van ons mannelijke klantenbestand wielerfan te zijn of zelf te fietsen. Bovendien groeit het aantal vrouwelijke wielerfans snel. Behalve onze vernieuwende collectie kunnen we hen nu ook wat dichter bij het team brengen. Daarnaast vinden we de feedback van het team over onze kleding belangrijk.”

Team LottoNL-Jumbo en Miller&Monroe zijn een samenwerking voor drie jaar aangegaan.