Teamflex en Leeuw Rallysport sluiten partnerovereenkomst

Teamflex en Leeuw Rallysport hebben vandaag een partnerovereenkomst gesloten voor één jaar. Teamflex is daarmee de belangrijkste partner van het Leeuw Rallysport team voor de Dakar rally 2018. Uniek aan dit partnership is dat Teamflex een chauffeur gaat werven voor de servicetruck.

"Als personele dienstverlener met een specialisme in transport en logistiek is de keuze als sponsor van een Dakar Rally vrachtwagen niet zo uitzonderlijk. Wat dit partnership wel zeer speciaal en aantrekkelijk maakt is dat wij als Teamflex een vrachtwagenchauffeur gaan werven en selecteren voor de service truck tijdens de Dakar Rally. Onderdeel van de selectie zijn verschillende challenge onderdelen op diverse locaties. De winnende chauffeur wordt bekend gemaakt op de Preproloog in Valkenswaard. Deze winnaar gaat dus als volwaardig teamgenoot van het Leeuw Rallysport Team dit geweldige evenement van heel dichtbij meemaken!”, aldus Pieter Bakels, commercieel directeur van Teamflex.

Ook Marc Leeuw van Leeuw Rallysport is verheugd met deze samenwerking. "Ons team bestaat uit fanatieke mensen die door hard te werken en innovatief ondernemerschap het maximale uit de truck en de samenwerking weten te halen. Ook het partnership met Teamflex is hier een voorbeeld van. Het werven van een chauffeur voor de service truck middels dit partnership is een unieke propositie en nog nooit vertoond in de rallywereld.”"De chauffeur die Teamflex voor ons gaat werven moet een teamplayer zijn die naast goede rijvaardigheden ook technische kwaliteiten bezit. Tijdens Dakar moet iedereen zijn mannetje staan en een topprestatie leveren zodat de rallytruck zonder technische problemen de zwaarste rally ter wereld kan uitrijden!”

Naast de deze samenwerking gaan Leeuw Opleidingen en Teamflex ook een samenwerking aan voor het opleiden van chauffeurs in de regio Brabant / Limburg.
Pieter Bakels: "Onze eigen chauffeursopleiding is voor onze vestigingen in de randstad gecentraliseerd in Utrecht. Voor de regio Zuid Nederland zochten wij vanwege de afstand hierin naar een lokale partner. Met een uitstekende reputatie en een groot netwerk hebben wij in Leeuw Opleidingen die juiste partner gevonden.”